Menghisap Buah Dada

Sudah menjadi naluri lelaki menyukai buah dada atau tetek perempuan. Bagi wanita pula ia merupakan lambang kemegahan. Buah dada adalah salah satu titik tumpuan yang utama dalam fokus lelaki untuk menjadikan target pertama semasa melakukan foreplay.
Bahagian tubuh seperti buah dada dan punggung adalah kawasan dimana lemak DHA iaitu lemak untuk kecergasan otak disimpan. Jadi tidak hairanlah kalau seseorang wanita itu besar dibahagian-bahagian yang di sebutkan tadi.
Berbalik kepada cara untuk menghisap buah dada, atau membelai buah dada isteri ia perlu dilakukan dengan lembut kerana kawasan tetek dan puting tetek adalah kawasan yang sensitif.
Kebiasaan, bagi wanita yang baru kenal belaian buah dada akan terasa amat ghairah apabila disentuh. Wanita yang pada mulanya buah dadanya kecil, akan membesar apabila selalu dibelai, diramas dan dihisap.
Bagi isteri yang sudah biasa buah dadanya dibelai dan diramas, maka ia boleh menimbulkan rasa kegelian jika belaian dilakukan secara gelojoh. Suami perlu pandai mempelbagaikan cara untuk menikmati buah dada isteri.
Jangan terus sentuh buah dada isteri terutama dibahagian puting. Belaian mesti dimulakan di kawasan sekeliling buah dada isteri. Kawasan bahu, atas buah dada dan pangkal buah dada adalah kawasan mula yang menghairah. Gosok dan sentuh dengan lembut kawasan itu. Cium bahu dan kawasan atas buah dada.
Jari-jari tangan juga perlu memainkan peranan untuk merangsangkan buah dada. Gosok sekeliling pangkal buah dada isteri dalam bentuk bulatan. Jangan di sentuh lagi buah dada isteri. Belai dan tanya isteri anda dimana kawasan yang best dan buat tumpuan disitu.
Bayangkan suami dalam keadaan sekarang. Sambil cium bahu dan kawasan atas buah dada isteri, jari-jari tangan menggosok sekeliling buah dada isteri. Gilirkan antara dua buah dada isteri.
Kawasan pangkal bawah buah dada isteri juga, merupakan kawasan yang sensitif dan nyaman. Belai dan gosok perlahan-lahan dengan tapak tangan. Gilirkan dengan gosok sekeliling dan gilirkan antara dua buah dada isteri.
Apabila isteri sudah ghairah dan mahukan lagi belaian yang lebih. Barulah boleh merangsangkan puting buah dada isteri. Puting dirangsang dan dijilat dengan lidah dan hisaplah dengan lembut. Hisap puting tetek dengan cara masukkan puting dalam mulut dan letakkan atas lidah. Pastikan pangkal puting tetek diantara dua suami. Sambil puting buah dada isteri disedut lembut, gunakan lidah untuk basahkan puting buah dada.
Gunakan lidah untuk membuat sentuhan lembut dalam bentuk bulatan sekeliling puting dada. Yang paling berahi adalah apabila puting disedut, lidah dibawah puting megurut bawah puting buah dada. Gilirkan sama tempoh masa pada setiap buah dada. Namun begitu, adakala ada belah buah dada yang isteri rasa lebih nikmat, isteri perlu memaklumkan atau suami perlu bertanya. Komunikasi juga amat penting semasa melakukan seks.
Jangan lupa, sebelah puting buah dada dihisap maka sebelah lagi bolehlah dibelai dan diramas dengan lembut. Jangan biarkan mana-mana belah buah dada kosong tidak disentuh dan dighairahkan.
Sewaktu melakukan hubungan seks, semasa batang zakar berada dalam faraj isteri,buah dada isteri perlu dibelai dan diramas lembut. Gilirkan dengan hisapan buah dada dan ramasan lembut. Jangan biarkan mana-mana belah buah dada itu tidak berpenghuni.
Pernah dengar Breast fuck? atau dengan kata lain menyorong zakar diantara 2 belah tetek isteri dan memancutkan mani antara dua tetek isteri. Teknik ini menghairahkan suami dan memberikan kepuasan kepada suami terutama sewaktu isteri datang bulan atau pantang selepas bersalin. Jangan lupa untuk menyapu sekeliling buah dada air mani yang dipancutkan. Air mani lelaki perlu dibiarkan sehingga kering. Petua ini boleh membuat buah dada isteri sentiasa tegang.
Err.. Ada yang sedang membetul-betulkan zakar dalam seluar ke sekarang?.. heh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Petua Seks (18SX) and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>